Hyvän mielen PIPOPAJA


Tule ompelemaan syöpään sairastuneelle pipo!

Työpajassa valmistetaan pipoja kierrätysmateriaalista ompelukoneella ompelemalla. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta pipon tekemisestä tai ompelusta. Ohjauksen ja kaavat saat työpajassa ja voit tarttua siihen osioon piponvalmistuksessa mikä tuntuu omimmalta: leikkaukseen, silitykseen tai ompeluun. Osallistuminen on maksutonta ja voit viettää työpajassa sen verran aikaa kuin haluat.

Pipomallin on suunnitellut ja työskentelyä ohjaa tekstiilitaitielija Tarja Wallius

Valmiit pipot lahjoitetaan Kuopion Ylipistollisen keskussairaalan Sädesairaalaan.

Voit myös lahjoittaa pipoja varten puhtaita ja siistejä puuvilla-trikookankaita. Kankaita voi tuoda Syöpäyhdistykselle toimiston aukioloaikoina, ma-pe 9-16 ja pe 9-13.

Hyvän mielen pipopaja tiistai 26.11. klo 12-17

Pohjois-Savon Syöpäyhdistys
Kuninkaankatu 23 B
Kuopio

Työpaja on osa ekstiilitaiteilija Tarja Walliuksen sekä Pohjois-Savon Syöpäyhdistyksen 60 v juhlavuotta. Samalla se on osa Luovien alojen yhdistys Pro Mylly ry:n 10 vuotis juhlavuotta teemalla 10 vuotta – 10 hyvää tekoa. Myllyn juhlavuotta tukee Taiteen edistämiskeskus.