Akvarellipaja Mäntytuvalla


Tiedote 20.10.2019

TAITEELLA ESIIN MÄNNISTÖN KAUNIIT JA KEHITETTÄVÄT KOHTEET

Akvarellisti Heli Ek järjestää Männistön asukastupa Mäntytuvalla työpajan alueen asukkaille 

Mäntytupa, Kalavalankatu 23 A 1, 70500 Kuopio

Perjantaina 25.10. klo 18-20
Lauantaina 26.10. klo 10-15
Sunnuntaina 27.10. klo 10-15

Näyttely noin kuukauden

Tulevana viikonloppuna Männistön, Itkonnniemen ja Linnanpellon asukkaat pääsevät terävöittämään näkökulmaansa omaan asuinympäristöönsä akvarellisti Heli Ekin työpajassa. Asukkaita kutsutaan nostamaan esiin kotinurkkiensa kauneimmat, tai ehkä pientä tai suurempaa laittoa vaativat kohteet. Mikä omassa asuinalueessa on ihaninta ja rakkainta, mikä tympeää tai surullista, mitä on vaikea ymmärtää. Havainnot tallennetaan akvarelleiksi paperille ja teoksista kootaan näyttely Mäntytuvalle noin kuukaudeksi.

Tapahtuma on suunnattu Männistön, Linnanpellon ja Itkonniemen asukkaille, niin aloittelijoille kuin aiemmin akvarellimaalausta harrastaneille. ja jotka ovat kiinnostuneet asuinalueensa kehittämisestä.

Työpaja on maksuton, mutta siihen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen. Mukaan mahtuu 12 henkilöä ja ilmoittautua voi 6.10. alkaen Mäntytuvalle.

Työpaja on toteutettu yhteistyössä Mäntytuvan / Männistön asukasyhdistys, Kuopion kaupunki ja ev.lut seurakunta. Paha on osa Luovien alojen yhdistys Pro Mylly ry:n 10 vuotis juhlavuotta teemalla 10 vuotta – 10 hyvää tekoa. Myllyn juhlavuotta tukee Taiteen edistämiskeskus.