Myllyn Joulu


Tänä vuonna Luovien alojen keskus Mylly juhlii joulunalusaikaa avoimin ovin lauantaina 26.11. klo 10-20 ja sunnuntaina 27.11. klo 10-14 entisissä Muotuiluakatemian tiloissa. Taiteilijayhteisö toivottaa kaikki tervetulleiksi taiteen ja luovuuden joulumyllyyn.
Myllyn Joulussa pääsee tutustumaan taiteilijoiden ja käsityöläisten työtiloihin ja heidän teoksiinsa.
Kahden päivän aikana ehtii tapahtua monenlaista. Studio Tonttulakissa voit kuvauttaa itsesi ja saat kuvasi sitten käsiteltynä sähköpostiisi. Lapset ja lapsenmieliset voivat askarrella tai piirtää oman joulunsa. Luvassa myös ”Painajainen ennen joulua”, jossa maalaten ja sabluunoilla tehdään painotuotteita. Dj vastaa musiikillisesta myllytyksestä ja DragShow viihdyttää ja ja villitsee.
Tarjolla myös glögiä, pientä purtavaa ja joulumyymälä, mistä löytyy taidetta, design-tuotteita ja persoonalliset lahjat pukinkonttiin.