Suomi nousuun aineettomalla tuotannolla


Suomi nousuun aineettomalla tuotannolla -tilaisuudessa käsitellään aineettoman tuotannon, luovan talouden ja luovan osaamisen merkitystä kasvuun, kilpailukykyyn, osaamiseen ja alueelliseen kehittämiseen. Tilaisuuksissa toivotaan keskustelua kansallisten ja alueellisten aineettoman tuotannon ja kulttuuripoliittisten linjausten valmistelua varten. Tilaisuus on tarkoitettu Pohjois-Savossa työskenteleville aluekehityksen asiantuntijoille ja luovan talouden toimijoille.

Tilaisuus järjestetään yhteisössä työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön, ELY- keskuksen, Creative Finland ja Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK kanssa. Vastaavia aineetonta tuotantoa ja luovaa taloutta koskevia tilaisuuksia järjestetään eri puolella Suomena.

Aika: Torstai 8.9.2016 klo 8:45 – 12:30
Paikka: Luovien alojen keskus MYLLY, Kuninkaankatu 7, Kuopio. Käynti sisäpihalta, rakennus 1, 3. kerros.

Ilmoittautumiset 31.8.2016 mennessä: https://www.webropolsurveys.com/S/079065346881E25B.par

Tarkempi ohjelma